‘Ik wil dat alle kinderen met een hartafwijking gewoon lekker kunnen spelen, net als ik.'

Hoe lang draag je je Pace-Pro al?

Duuk: ‘Ik draag hem al drie jaar. En omdat mijn pacemaker in mijn buik zit, zit ‘ie verstopt in een buikband. Die ik trouwens al lang zelf om- en af kan doen.

Wat is het fijnste van het dragen van een Pace-Pro?

Duuk: ’Dat ik weer op het strand kan spelen met mijn strandvrienden. Maar vooral dat ik weer kan voetballen. Ik ben wel snel moe, dus daarom ben ik keeper, dan hoef ik niet zoveel te rennen. En mijn Pace-Pro is dan wel heel handig bij het stoppen van alle ballen!’

Wat vind je het minst fijn van het dragen van de Pace-Pro?

Duuk: ‘Als ik hem net omdoe, zit ‘ie een beetje irritant, maar snel daarna merk ik er niets meer van.’

Wat vinden je vrienden ervan dat jij een Pace-Pro draagt?

Duuk: ‘Die vinden het heel normaal. Ze zijn gewoon heel blij dat ik lekker met ze kan spelen.’

Waarom deed je mee met de Hartekind Challenge*?

Duuk: ‘Ik wil dat alle kinderen met een hartafwijking gewoon lekker kunnen spelen, net als ik. En daar moeten we zoveel mogelijk geld voor ophalen. En het was superleuk om mee te doen! Er was ook een donatie voor Pace-Pro’s en toen mocht ik op het podium iets vertellen over de mijne. Ik wil aan alle kinderen met een pacemaker zeggen dat, als ze weer lekker willen sporten, ze ook om een Pace-Pro moeten vragen!

Meer informatie over de Livit Pace-Pro®

 

* Stichting Hartekind en de Livit  Pace-Pro®

Kinderen kunnen via  Stichting Hartekind in aanmerking komen voor een vergoeding voor een Pace-Pro. Deze stichting zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen, met als doel betere overlevingskansen én een betere levenskwaliteit. Elk jaar heeft Hartekind een budget beschikbaar om een Pace-Pro te vergoeden voor een aantal kinderen voor wie de vergoeding door de zorgverzekeraar is afgewezen en particuliere aanschaf onmogelijk is. Voorjaar 2017 organiseerde de stichting de Hartekind Challenge, waarmee door 350 deelnemers en een aantal zakelijke sponsoren een aanzienlijk bedrag is opgehaald, waar onder andere 15 extra Pace-Pro’s van vergoed worden. Kijk voor meer informatie op Stichting Hartekind

Ervaringen van andere gebruikers

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer