Voor het eerst een prothese

Prothese interactie headerEen prothese leren dragen kost veel tijd en oefening. Eén van de dingen waar u mee moet leren omgaan is dat u geen gevoel heeft in uw prothese. Als u bijvoorbeeld een prothesevoet draagt, voelt u niet of u op grind loopt, op gras of op een wiebelige kei. Een prothesevoet geeft die signalen niet door aan uw hersenen. Om onveilige situaties te voorkomen, moet u daarom veel oefenen.

Een prothese is niet waterbestendig

Welke prothese u ook draagt, het is belangrijk dat u weet dat deze niet onder water kan. Om met uw prothese te kunnen douchen en zwemmen kunt u twee dingen doen. U kunt een speciale badprothese gebruiken of u kunt een beschermhoes dragen om uw prothese. Om uitglijden in natte ruimtes te voorkomen kunt u ook speciale antislip-voeten gebruiken.

Een jaar garantie

De garantie op fabricage- en materiaalfouten op uw prothese is één jaar. Uw adviseur zal er onder alle omstandigheden voor zorgen dat u altijd een goed functionerende prothese heeft.

Meer lezen over leven met een prothese?

Ga dan naar onze pagina’s over het aanmeten en passen van een prothese, tips voor het goed onderhouden ervan en sporten met een prothese.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer