Update maandag 8 februari:

Livit is ondanks het extreme winterweer open. De hevige sneeuwval en wind veroorzaken vandaag veel ongemakken in het openbaar vervoer en verkeer. De gevolgen voor onze afspraken zijn vooralsnog beperkt waardoor de afspraken deze week gewoon door kunnen gaan. Mocht het uw adviseur door omstandigheden niet lukken om op locatie te komen, dan zal hij (of zij) direct contact opnemen om een nieuwe afspraak te maken. Het lijkt erop dat er later deze week minder sneeuw is te verwachten, maar het blijkt lastig om het effect van het weer te voorspellen. Raadpleeg onze website voor actuele informatie over de gevolgen van het extreme winterweer voor de afspraken van deze week.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer