Orthese Prints Livit

Uitgekeken op de look van uw orthese? Goed nieuws: er is een nieuw assortiment prints voor op alle kunststof en carbon orthesen beschikbaar!

Er zijn diverse nieuwe prints beschikbaar voor alle kunststof en alle carbon ortheses. Een vrolijke of stoere print geeft uw hulpmiddel een persoonlijke look. In de afbeelding vindt u alvast een greep uit het assortiment, maar er zijn nog veel meer designs beschikbaar.

Uw Livit adviseur vertelt u graag meer over alle mogelijkheden als u uw nieuwe orthese laat maken. Kom snel langs op een van onze locaties of neem contact op met de klantenservice via (088) 245 20 00 voor meer informatie.

 

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

We vragen regelmatig aan onze klanten of ze tevreden zijn. Livit wordt gewaardeerd met gemiddeld een 8,2 (gemiddelde over de afgelopen 2 maanden).

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer