Hartelijk dank voor het invullen van de enquête. Uw mening helpt om onze service naar u en onze patiënten te verbeteren. Graag bedanken wij u voor uw hulp door een donatie te doen aan het Liliane Fonds. Als u hieronder uw gegevens invult en op de ‘doneer’ knop klikt, dan helpt u mee om de kinderen in ons project in Rwanda een mooie toekomst te geven. Namens u maken wij dan een donatie over aan het Liliane Fonds.

Donatie Liliane Fonds

Om de donatie aan het Liliane Fonds uit uw naam te kunnen doen zijn de velden met een * verplicht. Als u daarnaast uw emailadres invult, dan ontvangt u van ons een eenmalige bevestiging van uw donatie.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer