Mevrouw Bakermans kreeg de bon van Caspar Brackel (Operationeel Manager) en Rob Molenaers (Orthopedisch Adviseur) in Eindhoven Blixembosch. Mevrouw Bakermans is erg blij met de bon en liet weten:

“Ik heb nog nooit wat gewonnen. Ik word altijd goed geholpen door Livit en als er problemen zijn worden deze snel en goed opgelost.
Ook de persoonlijke benadering waarder ik zeer, Rob maar ook de rest van het team staan altijd voor me klaar. Dat is de ervaring die ik heb met Livit.”

De heer Van Gelder ontving de bon van Voet/Schoenadviseuse Maya Mols op de locatie van Livit te Waalwijk. Meneer Van Gelder was zeer blij verrast.

Wij wensen beide winnaars een plezierig en smakelijk etentje.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer