Digitaal verwijzen via Zorgdomein

13 september 2017

Wist u dat huisartsen heel eenvoudig via ZorgDomein naar Livit kunnen doorverwijzen? Wel zo makkelijk en veilig. Bovendien kost het geen papier meer en worden alle gegevens en evaluaties gelijk in het digitale dossier van de patiënt opgeslagen.

Als Livit hebben wij service, digitalisering en MVO hoog in het vaandel staan en zijn daarom trots dat wij als eerste orthopedische hulpmiddelenbedrijf aangesloten zijn bij ZorgDomein. Digitaal verwijzen scheelt alle partijen veel administratieve handelingen én vele kilo’s papier op jaarbasis.

Sinds onze samenwerking in juli 2016 werken wij nauw samen met ZorgDomein, waardoor het mogelijk is om aanpassingen te maken die het verwijsgemak nog meer te verhogen. Zo is de verwijsbrief voor Therapeutisch Elastische Kousen per 14 juli jl. sterk vereenvoudigd. U vindt dit formulier op ZorgDomein onder ‘Hulpmiddelenzorg’ in het zorgmenu.

Heeft u vragen over verwijzen via ZorgDomein, of wilt u weten wat Livit nog meer voor uw praktijk kan
betekenen? Neem dan gerust contact met Carolien van Gelderen, Salesmanager Therapeutisch Elastische Kousen via cgelderen@Livit.nl
Livit Bedankbrief Zorgdomein

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

We vragen regelmatig aan onze klanten of ze tevreden zijn. Livit wordt gewaardeerd met gemiddeld een 8,2 (gemiddelde over de afgelopen 2 maanden).

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

Afspraak maken

illustratie

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken

Klantenservice

illustratie

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice

Innovatie

illustratie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer