Al jaren organiseert de Dennis van der Zeijden Foundation activiteiten met als doel mensen met een fysieke beperking te motiveren en te stimuleren om actiever te bewegen. Daarbij betrekken zij diverse partije om deze activiteiten te begeleiden. Livit neemt daar al meerdere jaren met veel enthousiasme aan deel. Zo ook bij de skiclinic die eind januari in Oostenrijk in Grunau im Almtal plaatsvond.

Een team van Livit adviseurs en een student Orthesiologie vormden dit jaar de begeleiding van de zes deelnemers. Ook was er technische ondersteuning vanuit Ottobock. De eerste clinic werd in 2018 georganiseerd, en sommige deelnemers doen hier nog steeds aan mee.

‘Voor een aantal collega’s was het de eerste keer en ze vonden het unaniem geweldig dat dit er is en we dit voor onze klanten kunnen betekenen!” aldus Orthopedisch adviseur Kees Steinbach. Klik hier voor een impressie van deze bijzondere clinic waarin te zien is hoe de deelnemers de reis ervaren, en hoe de begeleiders te werk gaan.

Het mooie van zo’n clinic is dat iedereen zijn eigen grens kan ervaren en bepalen onder begeleiding van een zeer ervaren team. Een zeer geslaagde clinic!

 

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer