Delilah werd 9 jaar geleden geboren met een korte onderarm en komt al van jongs af aan bij onze Orthopedisch Adviseur Raymon voor haar armprothese. Enige tijd geleden gaf ze aan dat ze graag een arm wilde die licht is qua gewicht en die ze zelf gemakkelijk aan en uit kan trekken. Met de hand aan deze arm wilde ze haar fietsstuur goed kunnen vasthouden, waardoor ze net als andere kinderen op een gewone fiets kan. Raymon maakte samen met zijn team een prachtige arm voor haar. Delilah kan de arm nu zelf aan en uittrekken en fietst met haar vriendinnen naar school. Ze is helemaal blij.

Haar tante, fotografe Carola Kayen – Mouthaan, fotografeerde haar onlangs voor een bijzondere fotoserie over de schoonheid van imperfectie, waarvoor zij mensen van allerlei leeftijden met een fysieke beperking op de gevoelige plaat vastlegde. Hiermee wil Carola laten zien dat iedereen uniek en mooi is, ongeacht hoe je eruit ziet. ‘Schoonheid zit van binnen en dat straal je uit. Die schoonheid wil ik met deze serie vastleggen’. En daar hebben wij niets meer aan toe te voegen…

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer