Livit blijft open voor klanten, ook in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Op zondag 15 maart kondigde onze regering aan dat alle onderwijsinstellingen, horecagelegenheden en sportclubs tot en met 6 april hun deuren moeten sluiten. De overheid heeft cruciale beroepsgroepen, zoals de zorg en producenten van medische hulpmiddelen, aangewezen die van essentieel belang zijn om de samenleving draaiende te houden tijdens de uitbraak van het coronavirus.

Livit neemt deze opdracht zeer serieus en blijft daarom gewoon open, wij zullen er alles aan doen om u van goede zorg te voorzien. Dus heeft of wilt u een afspraak, dan bent u van harte welkom.

Het is immers heel belangrijk dat iedereen, zeker in deze tijden, zo mobiel en zelfredzaam mogelijk blijft. En daar blijven wij graag ons steentje aan bijdragen. Wel nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen in acht en adviseren wij onze collega’s en klanten die verkouden zijn, keelpijn hebben, hoesten of koorts hebben hun afspraak te verzetten naar na 6 april. Welke maatregelen wij nog meer hebben genomen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te vertragen, leest u hier.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer