De nieuwe Asics Glideride™-schoen met GUIDESOLE™-technologie bespaart energie voor efficiënte runs. Dit is iets wat je moet voelen om te geloven, dus daarom organiseren wij op zaterdag 30 november bij Livit Rotterdam Goudsesingel een testrun. Trek je sportkleding aan en kom ook langs! Uiteraard regelen wij een gezonde traktatie en is er voor iedereen een Livit bidon. Meer info hier.

De testrun combineren met een gratis voetscan kan deze dag ook in Rotterdam, want onze voetscanner staat de hele dag voor u klaar met onze voetadviseurs om iedereen van een persoonlijk voetenpaspoort te voorzien. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

We vragen regelmatig aan onze klanten of ze tevreden zijn. Livit wordt gewaardeerd met gemiddeld een 8,2 (gemiddelde over de afgelopen 2 maanden).

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer