De marathon Rotterdam loop je met de Asics Glideride

De nieuwe Asics Glideride™-schoen met GUIDESOLE™-technologie bespaart je energie voor efficiënte runs. Dit is iets wat je moet voelen om te geloven, dus kom daarom naar Livit Rotterdam Goudsesingel voor een testrun. Of probeer andere hardloopschoenen uit onze ruime collectie.

Asics Glideride

De Guidesole™-technologie in de zool is het belangrijkste kenmerk van de Glideride™-schoen. Zo werkt het: verbeterde demping vermindert de spierbelasting bij voetimpact. Dit wordt bereikt door een combinatie van Flytefoam™- en Gel™-technologie met demping.
De stijve voorvoet en dynamisch gebogen zool verhogen de loopefficiëntie door beweging van het enkelgewricht te verminderen. Een lagere mate van buiging van de enkel betekent dat andere spieren, zoals de kuit, minder hard hoeven te werken. Te veel enkelbeweging op snelheid verspilt energie. Het zwaartepunt van de schoen ligt dichter bij de hiel, dus het is makkelijker om de voet naar voren te bewegen.
De rolbeweging die je voelt in deze schoen stuwt de voet naar voren voor meer efficiëntie door de voorwaartse beweging van de enkel te verminderen. Hierdoor kunt je verder hardlopen met minder inspanning. Deze eigenschappen geven hardlopers een ervaring zoals ze nog nooit eerder hebben gevoeld.

Combineren met een Livit Voetscan

Meer weten over effectief trainen en de stand van uw voeten? Bij Livit Goudsesingel kunt u ook een voetscan laten uitvoeren. Tijdens een Voetscan maken wij een scan van uw voeten door middel van een dynamische voetdrukmeting. Zo kunnen wij een zo persoonlijk mogelijk advies voor uw voeten geven. De drukmeting duurt slechts een paar minuten en direct hierna krijgt u van onze adviseur een persoonlijk advies.

Waar?

Onze winkel bevindt zich op de Goudsesingel 224 in Rotterdam.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer