Ambulo schoenen – Comfortabel en modieus gaan hand in hand.

De Ambulo collectie van Livit biedt meer maatwerk dan semi-orthopedische schoenen, maar is minder complex te produceren dan volledig op maat gemaakte schoenen. Daardoor is het mogelijk een collectie modieuze modellen te maken in diverse uitvoeringen, met een uitstekende pasvorm en optimaal draagcomfort. U kunt weer comfortabel en vrij de stad of natuur in. Bovendien zal niemand geloven dat u orthopedische schoenen draagt!

Ambulo catalogus

Dames

Heren

Wat maakt Ambulo maatschoenen zo uniek?

Volgens Zorgwijzer.nl krijgt 57% van de Nederlanders vroeg of laat in zijn leven te maken met voetklachten. En die groep zal in de toekomst alleen maar groter worden. Pas als u klachten krijgt, merkt u hoe fijn en belangrijk het is om comfortabel te lopen. De Ambulo collectie is beschikbaar voor orthopedische schoenen én voor volledig op maat gemaakte schoenen. De collectie is door onze eigen ervaren orthopedische schoenmakers ontwikkeld en biedt een uitgebreide keuze aan modellen en kleuren: voor ieder wat wils!

Comfortabel en modieus gaan hand in hand
De Ambulo collectie van Livit biedt meer maatwerk dan semi-orthopedische schoenen, maar is minder complex te produceren dan volledig op maat gemaakte schoenen. Daardoor is het mogelijk een collectie modieuze modellen te maken in diverse uitvoeringen, met een uitstekende pasvorm en optimaal draagcomfort. U kunt weer comfortabel en vrij de stad of natuur in. Bovendien zal niemand geloven dat u orthopedische schoenen draagt!

Weten of Ambulo geschikt is voor uw voetproblemen?

Plan dan een telefonisch consult bij een van onze schoenadviseurs bij u in de buurt. Loopt u al op (semi-)orthopedische schoenen, maar niet van Livit? Vermeld dan in het opmerkingenveld dat het om een second opinion Ambulo gaat. Wij helpen u graag verder.

Toch liever een papieren catalogus in de brievenbus? Vul dan onderstaand formulier in: